Tilskud til varmestyringer

CO2 udledningen skal reduceres, og vi alle skal være med til at spare på energien.

CO2 Besparelser i 2011Ved at investere i en varmestyring gør du en indsats for miljøet
– og er samtidig med til at hente en stor besparelse på din varmeregning.

I følge Niels Bohr instituttet er det bevist, at man faktisk kan spare mellem 8-17 %  på sin varmeregning ved at sætte en automatisk varmestyring på sit varmeanlæg.

Mange fjernvarmeværker giver idag tilskud til forbrugeren, hvis de investerer i en CO2 venlig vejrkompensator.
Dette gør bla. at man inden for 1-3 år har tjent investeringen ind – og kan sparer en masse penge på sin varmeregning samtidig med at reducere CO2 udledningen. Kontakt os gerne for at høre nærmere om dine muligheder for et CO2 tilskud ifm. installation af en varmestyring med vejrkompensation.

Alternativt kan du forhører dig hos din lokale vvs installatør eller dit fjernvarmeværk, – måske er der mange penge at hente i tilskud?

2 Comments

 1. Så fik jeg min automix med en meget let fattelig monteringsvejledning på nær eet punkt. På jeres datablad er skalaen vist som 10-0 fra højre til venstre, men i vejledningen fra 0-10. Hvad er rigtig? Når håndtaget F skal monteres, skal det ske mod urstilling, hvilket betyder fra 10 eller nul. Hvad har jeg misforstået.

  Jeg glæder mig til min Automix 10

  1. Hej Peter.
   Det lyder godt.

   Skalaen kan man vende som man vil – og dog.
   Når den står fra 0-10 vil det sige at ventilen åbner mod højre hvilket den oftest gør.
   Hvis nu det sker noget med strøm afbrydelse mm. eller som bare gør man bliver nødt til at køre manuelt, så kan man ved denne skala følge med i hvor meget ventilen er åbnet.

   Alle fjv ventiler skal skalaen være fra 0-10. I enkelte tilfælde når man bruger 3- vejs ventiler, kan man fremfor at bygge systemet om trykke på en knap der registrerer at ventilen er venstre vent. Det er i disse tilfælde at skalaen bliver sat over i 10-0.

   Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at vende tilbage 🙂
   Mvh.
   Anja, AKO DAnmark

Kommenfelt er lukket!