Privatlivspolitik

Persondatapolitik for www.akodanmark.dk

Denne hjemmeside kan besøges helt uden at afgive personlige data.
Som et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte de personlige data, som du selv angiver, når du gør brug af vores online formularer og tjenester. Alle indsamlede oplysninger sendes over en sikker krypteret SSL forbindelse (HTTPS Protokol). Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Læs nedenfor hvordan disse data behandles og gemmes.

Hjemmesidens ejeroplysninger:
AKO Danmark
Hammersholt Byvej 12
3400  Hillerød
Telefon: +45 2917 6594
Email: info@akodanmark.dk

Anonyme data (serverlogfiler)
Når du besøger vores hjemmeside, registreres automatisk information af generel karakter. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere hjemmesiden og teknologien bag den.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, hvor til dine personoplysningerne er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vores tekniske partner (tredjemand), har adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde generel support af vores hjemmeside.
Selvom vi gerne vil, kan vi dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Cookies

Vi anvender Cookies for at huske dine indstillinger når du besøger vores hjemmeside. Disse kan ikke identificerer dig som person.
Sådan blokerer og sletter du Browser-cookies:

Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Sociale Medier, 3. parts software/apps.
På vores websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook, twitter og LinkedIn. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige:
Gert Koed
Email: gert@akodanmark.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Forbehold
Hos AKO Danmark har vi gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra dette websted. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt. Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.
Indenfor rammerne af den gældende EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


Sidst opdateret: Maj 2018