VORES PROFIL

Hos AKO DANMARK er vi er et erfarent og professionelt team som har eksisteret siden januar 2005.

Ako Danmark

Vores idégrundlag bygger på, at vi vil tilbyde produkter som er af højeste kvalitet og som samtidigt er nemme at installere for vvs-installatøren og brugervenlige for privatforbrugeren.

Vores kvalitetsprodukter produceres med den nyeste teknologi indenfor Europa, hvilket sikre vores kunder et godt produkt der er bygget til det marked vi befinder os på, samtidigt med at de kan være konkurrencedygtige på prisen.
Med vores effektive komponenter, kan vi sikre vores kunder, at de få en optimal styring af deres varmeanlæg, uanset type og størrelse.

Vores Mission

Som firma er vores mission, at vi skal blive ved med at tilbyde den gode standard af produkter vi er kendt for, – samtidigt med at vi kan opretholde en god service overfor nuværende-, såvel som nye kunder.
Vores målsætning har fra starten af været, at blive et af de førende firmaer i Danmark indenfor energibesparende og alternative løsninger, med speciale i varmestyringer og vejrkompensatoranlæg.
AKO DANMARK er i stigende vækst og godt på vej mod vores måltsætning der blev grundlagt i 2005.

Hos AKO DANMARK sælger vi kun produkter til professionelle fagfolk – og de forhandles igennem din lokale VVS-installatør.
Vi henviser gerne til en VVS-installatører i dit nærområde der forhandler vores produkter!

Kontakt os gerne for mere information på telefon 4045 6594 eller pr. email, klik her.